снимка БулфотоПротестиращи пред Министерски съвет граждани опитаха да пробият полицейския кордон,

...
снимка БулфотоПротестиращи пред Министерски съвет граждани опитаха да пробият полицейския кордон,
Коментари Харесай

Напрежението ескалира. Десетки опитаха да нахлуят в Министерски съвет

снимка Булфото

Протестиращи пред Министерски съвет граждани опитаха да пробият полицейския кордон, само че не съумяха. Пред празната постройка на управляващите е почерняло от полиция. Има служители на реда и пред Народното събрание.



Исканията на " Протестът идва с 200 " са същите - оставка на държавното управление и на основния прокурор, съобщи.

Една жена съумя за малко да пробие кордона, само че бе неотложно върната от служителите на реда.

Палатката на " Системата ни убива " е на мястото, вижда се и черно знаме, на което е изписано - " Силни сме обединени ".



Организаторите показват в анонса за демонстрацията в обществените мрежи, че - " 200 е доста особено число. От една страна министър председателят обича да споделя за подвизите си с високопоставени чужденци, а скоростта на тези подвизи, както самичък се хвали, е 200 ", пишат уредниците.



" От друга страна 200 е число, което се състои от двойка и две нули. Това е оценката, която народът сложи ", пишат представители на " Системата ни убива ".

Все още няма изясненост по какъв начин тъкмо ще протече митингът. Той е възнамеряват като 6-часов, от 16.00 до 22.00 часа.

" Оставка! Оставка! " - гърми площад " Независимост ". Хиляди скандират " Оставка " и по пътя към Съдебната палата.

Докато не почистим правораздаването, нищо няма да се оправи. Затова желаеме оставките - на  Гешев, Борисов. И постоянно ще сме тук, сподели адв. Величков. Оставката на основния прокурор е най-важната плюс тази на Висш съдебен съвет. Неговата оставка значи и оставката на министър председатели и министри. Освен с кадруване и преследване на инакомислещи с нищо не се занимават основните прокурори. Тази фигура е непотребна, добави той.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР